Opnieuw "heel" met een MWO ?

De helende invloed van de Harmonizer is breed omdat hij holistisch werkt, het harmoniseerproces vindt namelijk in alle delen van het lichaam gelijktijdig plaats. Omdat de Harmonizer zeer breedwerkend is treedt er bij nagenoeg elke aandoening verlichting of toenemend herstel op.

Aangezien elke cel van een meercellig wezen kan aangewend worden om een identieke "kloon" te kreeren is het toch niet zo onbegrijpelijk dat het aktiveren van alle cellen de herstellende energiestroom in je lichaam weer op gang brengt.

Noem het "de zelfhelende kracht van je lichaam" , die er ooit in slaagde om je van bevruchte eicel te laten opgroeien, of is het ont-plooien , tot volledig levend wezen. De gebalde informatie van het DNA/RNA bevrijdt zich.

Loopt het na jaren met een onderdeel ervan fout ? Vertraagt je energie ? Dan kunnen we toch overwegen er eens uitgebreid (energetisch) mee te schudden om minder aktieve stukken terug beter te laten doorstromen.

Kreëer een tijdje chaos om de onderliggende orde opnieuw te herstellen ! Bijkomende informatie : www.parasietenvrij.beMultiwave Oscillator of MWO Healing volgens Nikola Tesla en George Lakhovsky